Workshop en high tea

Crea Cakery's atelier:

Wanneer je mijn atelier binnenkomt, waan je je in een lichte, knusse en sfeervolle ruimte gevuld met zoetigheiden; van het behang, tot de stoelen en de verzameling Engelse serviesjes. Een plek om je fantasie los te laten gaan tijdens de workshop of heerlijk te genieten van een kopje thee (limonade) met lekkers.
Wil je graag een creatieve middag hebben, voor een groepje vriendinnen, ouder en kind, voor een vrijgezellenfeestje, babyshower of kinderfeestje?  Kom dan eens gezellig langs bij het atelier van Crea Cakery. De mogelijkheden, naast de standaard workshops, zijn altijd bespreekbaar. In het atelier is er plek voor 6 volwassenen of 8 kinderen. Tijdens een kinderfeestje kan er ook 1 ouder mee. (boeken kan vanaf 3 personen)

Openingstijden:
Maandag - gesloten
Dinsdag - gesloten
Woendags t/m zondag open op afspraak (10:00 tot 17:30 uur)

(Tijdens schoolvakanties kunnen de openingstijden wijzigen)

De workshops:
Klik op de foto om meer info te krijgen over deze workshop.

 

De workshops zijn altijd inclusief een welkomst drankje en hapje. 

 

                De speurtocht                                 De Dromenvanger

           Cupcakes decoreren                                  Slijm maken

     Magneten decoreren
 

De Luxe high tea (€18 pp) :
Wil je een gezellige middagje met vriendinnen, zussen of ander gezeldschap genieten van een gezellige lunch? Kies dan voor een Luxe high tea. De thee wordt geschonken uit prachtig Engels servies en daarbij kunnen de lekkere hapjes natuurlijk niet missen.
Wanneer je kiest voor een Luxe high tea, zullen vele lekkernijen uit de eigen keuken komen.

- Een mooi gedekte tafel met Engels servies
- Versgebakken scones, cupcakes en of ander gebak
- Een aantal hartige hapjes en broodjes
- Gevolgd door nog een aantal zoete hapjes
- En onbeperkt thee drinken, keuze uit diverse smaakjes

- Er is ook een aparte drankkaart, deze zijn niet inbegrepen!

Tijdens het genieten van de hapjes zal er ook een "kletspot" op tafel staan. De Kletspot zit vol kaarten met grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma's. Dit gezelschapsspel brengt de ouderwetse gezellige tafelgesprekken weer terug.

En mocht het mooi weer zijn en de buikjes even vol, dan kan er altijd even een lekkere wandeling door het Oosterbos gedaan worden.

Prijs: €20 per persoon
Duur: 2 uur

 

Kinder high tea:
De kinder high tea is vooral gericht op wat de kinderen graag lusten. Denk hierbij aan cupcakes, saucijzenbroodjes, tosti's, chocolaatjes, knakworstjes, spekjes, snoepjes, koekjes en gezonde snacks als groente, fruit en kaas. Uit ervaring blijkt dat kinderen vooral herkenbare hapjes eten. Uiteraard doe ik mijn best deze hapjes wel feestelijk te presenteren.

- Het eten en drinken wordt geserveerd op Engels servies
- Zelf gemaakt gebakje/ cupcake
- Een aantal (warme en koude) hartige hapjes
- Zoete hapjes 
- Gezonde snacks (denk aan groente/fruit spiesje)
- Incl. onbeperkt thee, limonade en water
- Er is ook een aparte drankkaart, deze zijn niet inbegrepen!

Prijs: €14 per persoon
Duur: ong. 1.5 uur

Eventuele dieët wensen of allergieën graag doorgeven, in overleg kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

Let op! Vanaf 1 januari 2023 zal de kinder high tea €14 pp en de volwassen high tea €20 pp gaan kosten. Helaas door alle prijsstijgingen ben ik hiertoe genoodzaakt.

Combineer
- Op zoek naar een compleet verzorgt kinderfeestje? Combineer een workshop dan met een heerlijke high tea. 

- Wil je graag een creatieve middag en 2 workshops volgen? Let dan wel op, of jouw groepje kinderen ook een lange spanningsboog hebben. Een dromervanger maken is namelijk aardig tijdrovend en is in combinatie met een andere langdurende worskshop niet aan te raden. Aan te raden is na workshop 1 een korte pauze in te lassen en dan een kleine activiteit kiest.

Feestjes aan huis:
Crea Cakery heeft een gezellig atelier geschikt voor 6 tot 8 personen. Maar mocht je toch liever meer gasten uitnodigen of je feestje thuis willen vieren, dan kan ik ook met mijn spulletjes op lokatie komen.
Enkele voorwaarden:
- Voorrijkosten €20 (eenmalig per activiteit).
- De reiskostenvergoeding is €0,25 per km heen en terugreis (in Barneveld is dit kosteloos
).
- Eventuele parkeerkosten zijn voor uw rekening.
- Bij meer dan 8 kinderen is extra hulp van een volwassene gewenst.
- Met een high tea is het nodig dat ik gebruik kan maken van jouw keuken (o.a. van: een oven, waterkoker, snijplank, mesjes, bestek, pannetje, koelkast, vriezer en fornuis).

 

Algemene voorwaarden:
1. Betalen en annuleren:
Binnen 3 dagen voor de gereserveerde datum vraag ik om een aanbetaling van 30%. De rest kan op de dag zelf, contant, met de pin of met een tikkie worden afgerekend. Binnen 48 uur kun je kosteloos annuleren, je ontvangt je aanbetaling binnen 3 werkdagen terug. Annuleer je binnen 24 uur? Dan wordt de 30% in rekening gebracht i.v.m. inkoop en voorbereiding.
Met uitzondering van de speurtocht, daar mag je tijdens slechte weeromstandigheden de workshop kosteloos verplaatsen of een andere workshop binnen volgen (kunnen extra kosten aan verbonden zijn)
.

 

Agenda

verzendkosten

Ons verkooppunt

© 2015 - 2024 Crea Cakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel