Workshop en high tea

Belangrijk!
I.v.m. mijn zwangerschap zal het atelier tijdelijk gesloten zijn. Rond maart 2022 hoop ik jullie weer van harte welkom te heten! Wil je graag al een high tea of een feestje plannen voor in Maart 2022? Neem dan gerust contact met mij op en wij bespreken de mogelijkheden (Creacakery@outlook.com).

Crea Cakery's atelier:

Wanneer je mijn atelier binnenkomt, waan je je in een lichte, knusse en sfeervolle ruimte gevuld met zoetigheiden; van het behang, tot de stoelen en de verzameling Engelse serviesjes. Een plek om je fantasie los te laten gaan tijdens de workshop of heerlijk te genieten van een kopje thee (limonade) met lekkers.
Wil je graag een creatieve middag hebben, voor een groepje vriendinnen, ouder en kind, voor een vrijgezellenfeestje, babyshower of kinderfeestje?  Kom dan eens gezellig langs bij het atelier van Crea Cakery. De mogelijkheden, naast de standaard workshops, zijn altijd bespreekbaar. In het atelier is er plek voor 6 volwassenen of 8 kinderen. Tijdens een kinderfeestje kan er ook 1 ouder mee. (boeken kan vanaf 3 personen)

Openingstijden:
Maandag - gesloten
Dinsdag - gesloten
Woendags - open van 10.00 tot 17:30 uur
Donderdag - open van 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag - open van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag - in overleg
Zondag - gesloten

(Tijdens schoolvakanties kunnen de openingstijden wijzigen)

De workshops:
Klik op de foto om meer info te krijgen over deze workshop.
Er zullen in 2022 nog nieuwe workshops toegevoegd worden (ook meer op volwasseenn gericht).

https://www.creacakery.nl/c-5484224/magneten-decoreren/
https://www.creacakery.nl/c-5484245/kaartenhouder-decoreren/

 

De Luxe high tea:
Wil je een gezellige middagje met vriendinnen, zussen of ander gezeldschap genieten van een gezellige lunch? Kies dan voor een Luxe high tea. De thee wordt geschonken uit prachtig Engels servies en daarbij kunnen de lekkere hapjes natuurlijk niet missen.
Wanneer je kiest voor een Luxe high tea, zullen vele lekkernijen uit de eigen keuken komen.

- Een mooi gedekte tafel met Engels servies
- Versgebakken scones, cupcakes en of ander gebak
- Een aantal hartige hapjes en broodjes
- Gevolgd door nog een aantal zoete hapjes
- En onbeperkt thee drinken, keuze uit diverse smaakjes

Tijdens het genieten van de hapjes zal er ook een "kletspot" op tafel staan. De Kletspot zit vol kaarten met grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma's. Dit gezelschapsspel brengt de ouderwetse gezellige tafelgesprekken weer terug.

En mocht het mooi weer zijn en de buikjes even vol, dan kan er altijd even een lekkere wandeling door het Oosterbos gedaan worden.

Duur ong. 2 tot 3 uur
Omdat de Luxe high tea erg bewerkelijk en vaak niet altijd de smaken van de kinderen is, worden deze niet incombinatie met kinderfeestjes gegeven.

 

Kinder high tea:
De high tea gecombineerd met een workshop tijdens een kinderfeestje zal vooral gericht zijn op wat de kinderen graag lusten. Denk hierbij aan cupcakes, saucijzenbroodjes, tosti's, chocolaatjes, spekjes, snoepjes, koekjes en gezonde snacks als groente, fruit en kaas.

- Het eten en drinken wordt geserveerd op Engels servies
- zelf gemaakt gebakje
- Een aantal (warme en koude) hartige hapjes
- zoete hapjes 
- gezonde snacks (denk aan groente/fruit spiesje)

Duur ong. 1.5 uur (excl. de tijd van de workshop)
 

Arrangementen:
- Workshop (vanaf €5 pp)
- Luxe high tea €15 p/p
- Workshop + high tea (+€7 pp met een max. van €18 pp)


Algemene voorwaarden:
1. Betalen en annuleren:
Binnen 3 dagen voor de gereserveerde datum vraag ik om een aanbetaling van 30%. De rest kan op de dag zelf, contant, met de pin of met een tikkie worden afgerekend. Binnen 48 uur kun je kosteloos annuleren, je ontvangt je aanbetaling binnen 3 werkdagen terug. Annuleer je binnen 24 uur? Dan wordt de 30% in rekening gebracht i.v.m. inkoop en voorbereiding.
Met een kleine uitzondering betreft de speurtocht, daar mag je i.v.m. de weeromstandigheden de workshop kosteloos verplaatsen of een andere workshop binnen volgen (kunnen extra kosten aan verbonden zijn).
3. *Crea Cakery houdt de RIVM richtlijnen aan. Dat betekent dat alleen kinderen tot 12 jaar met max 1 ouder als begeleider welkom zijn. De ruimte is helaas te klein om 1,5 m afstand te houden en kunnen de leeftijden vanaf 13 jaar op dit moment geen workshop volgen.
4. **allergieën graag doorgeven, zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Zwangerschapsverlof

Agenda

verzendkosten

Ons verkooppunt

© 2015 - 2021 Crea Cakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel