De speurtocht

Het Oosterbos:
Ga je mee op avontuur in het prachtige Oosterbos in Barneveld? Volg samen met je vriendjes/vriendinnetjes de borden en vervul samen de opdrachten. Bij elke opdracht kan je een sleutel verdienen, verzamel zoveel mogelijk sleutels en hopelijk past er één op het slot van de schatkist!

Het Oosterbos is een perfecte plek voor een speurtocht, de kinderen gaan over hobbelige paden en bruggetjes. Je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen in dit knusse bos, want het zit vlak langs de openbare weg en er is altijd een volwassenen om te begeleiden. De opdrachten tijdens de speurtocht zullen worden aangepast op leeftijd ( van 5 tot 12 jaar). Jongere kinderen kunnen het pad volgen volgens de route en een paar actieve opdrachten doen om zo gezamelijk de schatkist te vinden.

Als ouder/verzorger begeleidt je zelf het groepje kinderen in het bos. Door de genummerde routepaaltje is het duidelijk te zien welke vraag/opdracht op welke plek uit te voeren is. Dit spreekt voor zich zodra u de uitleg krijgt.

Duur: circa 45min tot 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Kosten: €8 per persoon, een hapje en een drankje inbegrepen.
En alle kinderen krijgen een cadeau uit de schatkist.

Trek voor dit avontuur gepaste kleren aan zoals regenlaarzen en kleren die vies mogen worden. Wanneer het
wat viezer weer is geweest kan het wat modderig zijn in het bos.

Hieronder vind je twee voorbeeld kaarten van de speurtoch "Unicorn". Heeft u liever ee
n ander thema, zoals kabouters of piraten? Schroom dan niet om mij te vragen naar de mogelijkheden.

  

Deze kaarten zijn gemaakt door Crea Cakery en mogen niet gebruikt worden om te kopiëren of na te maken!

Belangrijk
Annuleren i.v.m. de weeromstandigheden kan binnen 24 uur van de gereserveerde datum. We zouden dan een nieuwe datum kunnen prikken of een workshop binnen kunnen volgen ( zie prijzen diverse workshops).
Als deze activitiet niet binnen de 24 uur geannuleerd wordt en er ook geen vervolg afspraak volgt, zal er 30% van de kosten in rekening gebracht worden i.v.m. inkoop/ voorbereidingen.

Agenda

verzendkosten

Ons verkooppunt

© 2015 - 2024 Crea Cakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel