Party time!

 


Een feestje zou een rede kunnen zijn om met een groepje gezellig een creatieve middag te hebben en of samen te genieten van een lekkere high tea. Daarnaast is het bij Crea Cakery sowieso al een feest om te zijn, ook als je niets te vieren hebt en gewoon een gezellige creatieve middag wilt.
 

Een kinderfeestje:
Hieperderpiep Hoera! Er is er een jarig en dat ben jij! Kom het vieren bij Crea Cakery en maak er een gezellige creatieve verjaardag van. De jarige en de gasten worden verwelkomt met een versgebakken cupcake, er wordt gezongen en dan mogen de cadeautjes worden uitgepakt. Daarna volgt de workshop en/of high tea.

Wat is er allemaal inbegrepen:
- Een versgebakken cupcake
- Tussendoor iets lekkers (chips, popcorn, of snoepjes*)
- O
nbeperkt drinken (limonade/water/thee)
- Een cadeautje voor de jarige

€3,50 pp + de kosten voor de workshop/high tea.

* Liever een gezonde snack? Dit is uiteraard bespreekbaar!
 

Een Vrijgezellenfeestje of een Babyshower:

Wanneer een van je vriendinnen gaat trouwen of zwanger is, is het natuurlijk leuk om haar te verrassen met een feestje. In mijn atelier kun je kiezen om het te vieren met een luxe high tea en/of volg een workshop*.

De High tea voor een babyshower kan afgestemd worden op het geslacht van de toekomstige baby.  Het is mogelijk om een genderreveal taartje of een mini bruidstaartje te laten maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Achter de schermen ben ik bezig om een leuke workshop aan te kunnen bieden. Mocht je nog leuke activiteiten/ spelletjes willen doen, dan kunnen jullie de ruimte hiervoor gebruiken. Let wel op dat het hier niet heel ruim is en vooral aan tafel moet gebeuren. Buiten is er meer bewegingsruimte en kan hier eventueel plaatsvinden. Ook sta ik open om met jullie mee te denken over een aantal leuke activiteiten.

Wat is er allemaal inbegrepen:
- Een versgebakken cupcake/gebakje
- Tussendoor iets lekkers
- O
nbeperkt drinken (thee, limonade, water)*
- Het nodige materiaal voor de workshop


*Overige dranken niet bij de prijs inbegrepen.

(*workshops tijdelijk nog niet te boeken! Deze worden snel toegevoegd)

Lees hier meer info over de workshops.

 

 

Agenda

verzendkosten

Ons verkooppunt

© 2015 - 2024 Crea Cakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel