Party time!

Party time!


Een feestje zou een rede kunnen zijn om met een groepje gezellig een creatieve middag te hebben en of samen te genieten van een lekkere high tea. Daarnaast is het bij Crea Cakery sowieso al een feest om te zijn, ook als je niets te vieren hebt.
 

Een kinderfeestje:
Hieperderpiep Hoera! Er is er een jarig en dat ben jij! Kom het vieren bij Crea Cakery en maak er een gezellige creatieve verjaardag van. De jarige en de gasten worden verwelkomt met een versgebakken cupcake, er wordt gezongen en we kunnen eventueel een spelletje spelen voor het openen van de cadeautjes. Daarna volgt de workshop en eventueel de high tea.

Na afloop mag de jarige nog een cadeautje uitzoeken.

Wat is er allemaal inbegrepen:
- Een versgebakken cupcake
- Tussendoor iets lekkers (chips, popcorn, of snoepjes*)
- O
nbeperkt drinken (limonade/water/thee)
- Het nodige materiaal voor de workshop
- Een cadeautje voor de jarige

* Liever een gezonde snack? Dit is uiteraard bespreekbaar!
 

Een Vrijgezellenfeestje of een Babyshower::
Wanneer een van je vriendinnen gaat trouwen of zwanger is, is het natuurlijk leuk om haar te verrassen met een feestje. In mijn atelier kun je kiezen om het te vieren met een luxe high tea of volg een workshop ( let op deze worden in 2022 toegevoegd aan de opties!). De High tea voor een babyshower kan afgestemd worden op het geslacht. Eventueel een genderreveal taartje is mogelijk ernaast te bestellen, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mocht je nog leuke activiteiten/ spelletjes willen doen, dan kunnen jullie de ruimte hiervoor gebruiken. Let wel op dat het hier niet heel ruim is en vooral aan tafel moet gebeuren. Buiten is er meer bewegingsruimte en kan hier eventueel plaatsvinden. Ook sta ik open om met jullie mee te denken over een aantal leuke activiteiten.

Wat is er allemaal inbegrepen:
- Een versgebakken cupcake
- Tussendoor iets lekkers
- O
nbeperkt drinken (limonade/water/thee)*
- Het nodige materiaal voor de workshop


*Frisdrank of Alcoholische dranken mogelijk voor een meerprijs

Lees hier meer info over de workshops.

 

Zwangerschapsverlof

Agenda

verzendkosten

Ons verkooppunt

© 2015 - 2021 Crea Cakery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel